Cirkulární ekonomika? CO TO JE ZASE ZA NOVODOBÝ VÝMYSL …. TO NECHÁPU!

0 Sdílení
0
0
0
0

Tak s otázkou a rychlou odpovědí, tak jak to je v titulku uvedené, jsem se setkal v minulých letech nesčetně krát. Rychlé odsouzení bez náznaku pochopení nebo uchopení celé té problematiky/šance mě vždy dokázalo bezpečně nadzvednout, zvýšit můj tlak.

Jak někdo může být tak rychle hotový s tak významnou, skoro bych řekl života důležitou, otázkou? Jak může někdo odsoudit otázku týkající se nás, našeho prostředí, naší planety a našich budoucích generací krátce nepochopením??!! Ne, ne vysvětlení může být pouze v neznalosti či v NEVĚDOMOSTI, že možnost umět ovlivnit zdraví našeho mikro ale i makro světa máme ve svých rukou a NESMÍME jej zahodit nebo ještě hůře IGNOROVAT. Tak toto VNÍMÁNÍ musím ZMĚNIT!

Jak již bezpečně z těchto mých prvních vět dokážete vyčíst – jsem nadšený cirkulární ekonom, vášnivý bojovník pro lepší přístup k naší planetě a pokorný příjemce dobra a výhod, které nám naše planeta poskytuje.

Ať již snad celý můj dospělý život intuitivně a posledních pár roků zcela uvědoměle, mě tyto emoce motivují a popohání podílet se na tak moc důležité osvětě tohoto tématu.
A proto jsem se rozhodl dát život tomuto blogu. Je nás několik nadšenců v týmu, kteří se také upsali tomuto poslání, a chceme společně plnit naší misi osvěty a zlepšení informovanosti všeho co souvisí s cirkulární ekonomiku. Budeme se snažit vás zásobovat aktuálními informacemi, našimi zkušenostmi a třeba i různým doporučením jak začít u sebe, ve své rodinně a ve svém zaměstnání se změnou v myšlenkách a přístupech aby se uvádění udržitelnosti do praxe stalo radostí.

Protože když něco má velký smysl, tak přece stojí za to bojovat!

Váš Láďa a tým Circu.eu

Fotka od Elf-Moondance z Pixabay

0 Sdílení
Mohlo by se vám také líbit

JAK SE STAVÍ SEN… pokračujeme!

Po různých peripetiích s úředním aparátem, pocitem, že uděláme jeden krok vpřed a dva zpět, po situacích, kdy se zdálo, že už bude vše zalité sluncem přišla nějaká další pomyslná závora, která nás v lepším případě pozastavila v horším donutila hledat novou cestu, nastal v prosinci 2021 den s velkým D a měli jsme na stole stavební povolení. HURÁÁÁÁÁÁ!!!
Čti více